More

Rotterdam Boat Tour (båttur)

1 Min Read

Rotterdam Boat Tour är en populär turistattraktion i Rotterdam, Nederländerna, som ger besökarna möjlighet att upptäcka stadens maritima historia och kultur på ett unikt sätt. Boat Tour erbjuder olika kanalrundturer som ger en vacker utsikt över staden och dess sevärdheter från vattnet.

Rotterdam Boat Tour startade 1984 och har genom åren vuxit till en av de mest populära turistattraktionerna i staden. Tour erbjuder olika rundturer, inklusive en introduktionsrundtur som ger en översikt över stadens sevärdheter, och en tematisk rundtur som fokuserar på stadens arkitektur och historia.

Utöver sina rundturer erbjuder Rotterdam Boat Tour också olika evenemang och aktiviteter, inklusive mat- och dryckesprovningar och livemusik. Tour är också hem för olika evenemang, inklusive middagar och festiviteter, som ger besökarna möjlighet att uppleva stadens mat- och dryckeskultur på ett unikt sätt.

Video på Rotterdam Boat Tour

F
5