More

Fenix Food Factory en turistattraktion

1 Min Read

Fenix Food Factory är en unik turistattraktion i Rotterdam, Nederländerna, som ger besökarna möjlighet att upptäcka stadens mat- och dryckescen. Factoryn, som är belägen i hjärtat av staden, är hem för flera olika mat- och dryckesproducenter, inklusive bryggerier, konditorier och restauranger.

Fenix Food Factory öppnade 2016 och har snabbt blivit en populär destination för foodies och turister. Factoryn har ett brett utbud av produkter, inklusive lokala ostar, bröd, korvar, öl och vin, och ger besökarna möjlighet att upptäcka och smaka på stadens mat- och dryckeskultur.

Utöver sitt utbud av produkter har Fenix Food Factory även olika evenemang och aktiviteter, inklusive matmarknader, kockkurser och smakprovningar. Factoryn är även hem för olika restauranger och caféer där man kan njuta av mat och dryck medan man tittar ut över staden.

Foto: Alexander van Loon

Video på Fenix Food Factory

M
R