More

Kinderdijk’s Windmills i Rotterdam

1 Min Read

Kinderdijk’s Windmills är en vacker turistattraktion i Rotterdam som ger besökarna möjlighet att upptäcka stadens historia och kultur. Windmills, som är belägna i Kinderdijk, är ett kulturarv som är världskänt för sina vackra vattensystem och väderkvarnar.

Kinderdijk’s Windmills är en del av Unescos världsarvlista och har blivit en viktig turistattraktion i Nederländerna. Windmills är hem för 19 olika väderkvarnar som är över 300 år gamla, och ger besökarna en inblick i stadens historia och kultur.

Utöver sina väderkvarnar har Kinderdijk’s Windmills också flera olika museer och sevärdheter att utforska, inklusive Alblasserwaards Museum och De Koperen Hoogte. Windmills är också hem för olika evenemang och aktiviteter, inklusive föreläsningar och visningar av vattensystemet.

Kinderdijk’s Windmills är en unik turistattraktion i Nederländerna och ger besökarna möjlighet att upptäcka stadens historia och kultur på ett unikt sätt. Windmills är definitivt värda ett besök för den som är intresserad av historia och teknik.

Foto: Flickr

Video på Kinderdijk’s Windmills

5
D