More

Vi listar 9 bra hotell i Rotterdam att boka för resan

2 Min Read

Rotterdam är en fantastisk stad att besöka och det finns många hotell att välja mellan. För att göra valet enklare för dig har jag satt ihop en lista över de tio bästa hotellen i Rotterdam, baserat på recensioner från tidigare gäster.

  1. Mainport Design Hotel – Detta femstjärniga hotell ligger precis vid floden Maas och erbjuder lyxiga rum med fantastisk utsikt över staden. Hotellet har också ett spa och en utomhuspool. [1]
  2. Hotel New York – Detta historiska hotell har en fantastisk utsikt över floden Maas och är känt för sin unika arkitektur och sin historia som en tidigare centralstation. Hotellet har en restaurang som serverar en läcker frukostbuffé. [1]
  3. citizenM Rotterdam – Detta moderna hotell har ett utmärkt läge i stadens centrum, nära sevärdheter som Markthal och kubikhusen. Rummen är inredda i en modern stil och hotellet har en takterrass med utsikt över staden. [1]
  4. The James Hotel Rotterdam – Detta hotell har ett utmärkt läge i stadens centrum och erbjuder moderna rum med snygg inredning. Hotellet har också en restaurang som serverar läcker mat och en bar med en avslappnad atmosfär. [1]
  5. Hotel Emma – Detta hotell ligger i en vacker gammal byggnad i stadens centrum och erbjuder charmiga rum med högt i tak och utsikt över stadens gator. Hotellet har också en mysig lounge där du kan koppla av med en bok eller en kopp kaffe. [1]
  6. Hotel Bazar – Detta hotell har en unik inredning med en orientalisk touch och ligger i stadens livliga Witte de Withstraat-område. Rummen är mysiga och hotellet har en restaurang som serverar mat från Mellanöstern och Nordafrika. [1]
  7. Suitehotel Pincoffs – Detta hotell ligger i en vacker gammal tullbyggnad vid floden Maas och erbjuder eleganta rum med utsikt över vattnet. Hotellet har också en lounge där du kan koppla av och en restaurang som serverar läcker mat. [1]
  8. Hotel van Walsum – Detta hotell ligger i en vacker gammal byggnad i stadens centrum och erbjuder bekväma rum med modern inredning. Hotellet har också en trädgård där du kan koppla av och en restaurang som serverar en läcker frukostbuffé. [1]
  9. Inntel Hotels Rotterdam Centre – Detta hotell har en fantastisk utsikt över floden Maas och ligger bara några minuters promenad från stadens centrum.

Foto: F.Eveleens, CC BY 3.0, via Wikimedia Commons

W
F
Nästa artikel

Feyenoord Rotterdam